Martin Michálek Martin Michálek  – 2. 11. 2016

Vedou je dva zkušení weboví vývojáři – Riki FridrichAdam Kudrna.

Od Adama se dozvíte se co je nového kolem Bootstrapu 4 nebo konečně do detailu pochopíte mřížku a další ošemetnosti toho skvělého CSS frameworku. U Rikiho zase budou jásat ti, co denně programují, ale Javascript je pro ně někdy dost nepochopitelný.

V pražském Konferenčním centru Greenpoint v listopadu organizujeme poslední dva kurzy podzimního běhu. Nezapomeňte si rezervovat místa, další termíny jsou naplánované až na jarní měsíce.

Bootstrap (10. listopadu)

Bootstrap školení

Věřím, že o Bootstrapu už jste slyšeli a možná v něm už něco dělali. Adam Kudrna s ním má velké zkušenosti na projektech své firmy a je také spoluautorem vylepšující nádstavby Bootstrap UI. Doražte se od Adama naučit triky a poznat Bootstrap do hloubky, kterou z dokumentace nezískáte.

Nová verze Bootstrapu se stále vyvíjí, ale určitě je dobré znát rozdíly mezi stávající trojkou a novou verzí. I to se na školení dozvíte.

Více o školení Bootstrapu

Principy Javascriptu (24. listopadu)

Javascript školení

Javascript je „lingua franca“ Webu. Pro vývoj webových aplikací je prostě nepostradatelný. Doražte na Rikiho školení naučit se jeho hlavní principy, které jsou vývojáři v jiných jazycích opomíjené nebo chybně chápané.

Více o školení Javascriptu

PS: Pokud jste už na některém z našich školení byli, nezapomeňte se přihlásit o desetiprocentní slevu. ;)

Komentáře

Novinka
Nyní je možné přidávat komentáře.
Pro přidání názoru se prosím
přihlaste nebo si zřiďte účet.