Martin Michálek Martin Michálek  – 24. 4. 2017

Vy, kteří mě znáte osobně, asi víte, že jsem nikdy nebyl velký fanoušek WordPressu. Před lety jsem si ho zkusil a následně onálepkoval všem předsudky, které si o něm umíte představit. Jako pomalý, děravý a pro frontendistu nepříjemný redakční systém.

Za změnu vztahu vděčím Honzovi Bienovi, zkušenému webmistrovi specializovanému právě na nejpopulárnější redakční systém. Honza mi během našich stále méně náhodných setkání dokázal vysvětlit, že předsudky jsou… zkrátka jen předsudky. Že když se WordPressu věnujete poctivě, získate nástroj, která vám pomůže tvořit vynikající prezentační weby s designem na míru bez nutnosti programovat.

Školení, které jsme společně ukutili proto nebude dalším z WordPress kurzů pro začátečníky. Zaměřujeme se na Honzovy zkušenosti, poctivě otestované nástroje a filozofii vývoje. Tak, abychom kurzem přinesli hodnotu frontendistům nebo vývojářům bez ohledu na jejich úroveň znalostí WordPressu.


Více informací o školení


A abych nezapomněl – do konce týdne můžete školení získat se slevou 590 Kč. Sledujte kanály Vzhůru dolů na Facebooku nebo Twitteru.