machal.creativity.cz - Martin Michálek

Archív weblogu

9. 8. 2003

11:29 Tak to je konec, přátelé

Někdo to po měsíci pochopil, někdo ne: machal.creativity.cz se rok po začátku fungování stává blogem bez příspěvků a tedy i bez čtenářů. Důvod je jednoduchý — blogování žere nezanedbatelnou část z časového rozpočtu každého autora. Tu nezanedbatelnou část teď ovšem budu muset věnovat praxi, a věcem souvisejícím s podnikáním. Neznamená to konec s blogováním, ale jako jediný autor tohoto blogu bych byl brzy v Praze a ve Frýdku jednoduše identifikovatelný jako „Ten týpek s velkými kruhy pod očima a tričkem Opera 7” :-).

Díky všem (Pepíku a Jarko) čtenářům za přízeň, autorům blogovacích systémů za možnost a webdesignovým blogerům za motivaci.

Něco z historie machal.creativity.cz:

Začátek jako, po Sově v Síti, druhý český weblog o webdesignu (první s přepínáním layoutů pomocí CSS :-), průvodce nezkušeného kodéra, mýcení HTML zombíků, vychovávání přístupných webů, propagaci alternativních prohlížečů, povinnou přestřelku s Danielem Dočekalam a následné odhalení se :-) a dalších několik desítek rad, tipů, výlevů, omylů, výpadků, zajímavostí, polemizací.

Doufám, že vás to někdy bavilo. Mě ano. ;-)

Další archívy

Archívy 08/2002 & 04/2003

machal.creativity.cz je weblog o webdesignu. Autorem je Martin Michálek.

rodina

otec a matka

bráchové

stálý obsah

2 1 Layout:


Na stránce je použita technologie XHTML+CSS, používejte ji také, nebuďte prasata.

Bloguju přes EasyBlog Lite.

Hostuje Impello.

RSS Feed.

 
[CNW:Counter]