Martin Michálek Martin Michálek  – 1. 11. 2022

Půl roku od vydání se má kniha „CSS: moderní layout“ čile k světu. Dostávám na ni výborné ohlasy (děkuju za ně!) a e-book nebo tištěnou verzi si koupily už stovky z vás.

Jak je u mě zvykem, přišel čas na aktualizaci e-booku a vypuštění tištěné knihy do světa. Nyní se s ní, kromě Vzhůru dolů, můžete vidět také v knihkupectvích.

CSS: moderní layout, verze 1.1

Jak už někteří víte, každý e-book vždy několikrát aktualizuji. Jednak proto, abych opravil chyby, ale také proto, abych přidal nový obsah.

Co nového jsem připravil pro verzi 1.1?

  1. Přidal jsem hodně obsahu o Container Queries (které již podporují dva ze tří důležitých prohlížečů) a novou podkapitolu o související vlastnosti contain.
  2. Opravil jsem několik chybek, které jste mi hlásili (za což děkuju!), a aktualizoval informace o podpoře CSS vlastností v prohlížečích, která se u zmíněných vlastností pěkně zlepšuje, protože prohlížeče spolupracují.
  3. Úplně jsem předělal proces generování formátů EPUB a MOBI, takže to teď bude svižnější při načítání v pomalejších čtečkách.

Pokud e-book už máte koupený, už jste dostali zprávu o vydání nové verze s odkazem na její stažení. Pro majitele e-booků je to zadarmo. Držitelé nových licencí rovnou dostanou verzi 1.1.

Knížka dorazila do knihkupectví

Po prázdninách jsem dle plánu ukončil exkluzivitu prodeje tištěné knihy přes svoje Vzhůru dolů.

CSS: moderní layout v knihkupectví

Tištěnou knihu si teď můžete osahat, prolistovat, nebo dokonce koupit v internetových i kamenných knihkupectvích.

  • Kosmas je hlavní zdroj a zároveň distributor knihy.
  • Po alternativních prodejcích se porozhlédněte nejlépe na Heuréce.

Chcete mi pomoci? Budu vděčný za každý váš ohlas v e-mailu nebo recenzi, ideálně na webu některého z knihkupců či na Databázi knih.

Více o knize

2 komentáře

Novinka
Nyní je možné přidávat komentáře.
Pro přidání názoru se prosím
přihlaste nebo si zřiďte účet.