Pojďte s námi otestovat web2.0 aplikaci Madatidal

30. červenec 2007, 15:41 Kategorie: Webdesign

V Shortcat dokončujeme první online aplikaci, k níž jsme dostali příležitost. Čtenáři Vzhůrudolů si ji mohou exkluzivně vyzkoušet v neveřejné betaverzi.

Madatidal

Madatidal bude online evidovat vaše příjmy a výdaje. Snažíme se, aby byl co nejjednodušší a mohli jej používat i naši rodiče, dědečkové a babičky. :-) Uživatele chceme vést ke konkrétnímu způsobu evidence a filtrování finančních pohybů, udělat co nejvíce práce za něj a předtím vším jej zbavit strachu ze svěřování dat online aplikaci.

Jak se nám to daří, můžete posoudit sami: Pošlete mi email a někdy během tohoto týdne dostanete přístup do neveřejné betaverze. Pište prosím na [email protected].

Ulož do delicious, linkuj.cz, jagg.cz, vybrali.sme.sk Díky!

Diskuze

[ RSS této diskuze ]

  1. Ondřej Sláčík, 30. 07. 07, 18:53, #

    Hmm nevím nevím, jestli bylo dobré investovat váš jistě drahocený čas do něčeho takového. Babičky a dědečkové asi těžko budou evidovat své platby pomocí internetu a zkušenější uživatel dá zřejmě přednost zahraničním zaběhnutým službám stejného typu :)

  2. Pavel, 30. 07. 07, 20:02, #

    někdo určitě využije českou verzi :) stejně jako se uplatnilo linkuj versus digg

  3. DeadEgghead, 30. 07. 07, 23:44, #

    Krásný název :) Chviličku jsem si říkal, co je to zas za Slovo 2.0…

  4. braggart, 31. 07. 07, 07:07, #

    Hrozny nazev, zni jako Tadzmahal ;) Rozhodne me nenapadlo, kdyz jsem ho videl, co to znamena… Mozna kdyby byla prvni pismena jednotlivych slov velka – tedy MaDatiDal, uz by se to dalo pochopit. Ale ve spojitosti s tim geometrickym tvarem to neevokuje nic…

    Osobne tuto sluzbu, ani zadnou jinou podobneho typu, pouzivat nebudu…

  5. Martin Michálek, 31. 07. 07, 09:06, #

    [1] Věříme opaku. Babička byla psána s nadsázkou, nicméně znám takové, které Madatidal budou používat.

    [3] [4] Víte, s názvy aplikací je to asi jako s křestními jmény lidí. Každý si bez bližšího kontaktu představí něco jiného. My se názvu Madatidal budeme snažit dát obsah.

  6. Michal Acler, 01. 08. 07, 16:20, #

    Zdravim Martine, posilal jsem Vam mail, ale nejak se mi vratil zpet. Mel bych zajem se betatestu zucastnit.

  7. Mick, 05. 08. 07, 15:41, #

    No a jelikož trocha zdravé konkurence nikdy nezaškodí, tak bych rád představil projekt
    www.sMoney.EU , jedná se tzv. online peněženku, neboli aplikaci, která umožňuje snadné vedení osobních financí a práce s nimi (přehledy, filtrování, apod.). Celý systém je zpracován v několika jazycích, přičemž se stále pracuje na dalších překladech a v neposlední řadě bych chtěl zdůraznit, že celý systém je ZDARMA.

    K projektu je připojen i blog, pro uživatelskou podporu bylo spuštěno fórum, další informace a plánovaný vývoj naleznete zde

  8. Martin Sikora, 06. 08. 07, 12:43, #

    http://www.smoney.eu/

    náhoda?

  9. kahi, 07. 08. 07, 17:46, #

    Testuju, testuju, používá se to dobře, ale obávám se, že případné nedostatky (kromě těch pár, co tu mám poznamenáno) budu moct reportovat až po delší době užívání... Dva týdny, měsíc…

    Logo má nápad, ale nepřijde mi intuitivně pochopitelné – kdybych ten smysl nehledal, zůstal by mi první dojem: skládačka z kostiček. Jméno služby je úžasné, ale podobně jako logo, i ono by zasloužilo trochu té nápovědy (nabodeníčkové). Ať se líp zaryje do paměti…

  10. Mick, 22. 08. 07, 20:12, #

    pro 8. Martin Sikora

    nějak nerozumím Vaší otázce, co jste tím chtěl říct?

Komentáře jsou uzavřeny