Martin Michálek Martin Michálek  – 6. 1. 2020

Dvojkový rok 2020 začínáme zostra. Dvěma zbrusu novými školeními. Už za měsíc na nich můžete získat velmi cenné znalosti i vy.


Rychlost a výkon webu v prohlížeči

Michal Matuška vám ukáže, jak funguje prohlížeč a jak ladit „runtime“ výkon – tedy rychlost stránky poté, co se její prvky stáhnou do prohlížeče.

Kurz vám pomůže s pomalými animacemi, „zasekáváním“ vykreslování při scrollování a taky s cestou, jak najít příčinu v DevTools vašeho prohlížeče.

Michalovo školení plynule navazuje na mou „Optimalizaci rychlosti webu“, která se bude konat vždy den předtím. Se slevou 490 Kč si tedy můžete objednat obě školení jako dvoudenní kurz, která vám poskytne kompletní vědomosti ohledně rychlosti webů.

První termín Michalova nového školení je vypsaný na 5. 2. 2020 v Praze, druhý na 15. 4. v Brně.

Více informací


Od dokumentace k systémům designu

Adam Kudrna připravil školení, které ukazuje cestu k vlastnímu systému komponent a jeho kvalitní a trvale udržitelné dokumentaci.

Pokud vás zajímají pojmy jako style guide, CSS framework, pattern library, UI knihovna a systém designu, je tohle školení dělané právě pro vás.

Toto školení plynule navazuje na Adamovu „Organizaci CSS“, která se bude konat také předchozí den. Oba kurzy můžete absolvovat buď jako jednodenní a nebo se slevou 490 Kč jako dvoudenní školení, které vám poskytne kompletní vědomosti kolem organizace CSS a dokumentace frontendu.

První termín je vypsaný na 12. 2. v Praze, druhý na 13. 5. v Brně.

Více informací


Těšíme se na vás!