Martin Michálek Martin Michálek  – 6. 12. 2016

Novinky k mému agregátoru pracovních nabídek: daleko více pozic, pamatování vybraného, lepší design a další drobnosti.

Nové importy z Indeed: počty pozic se ztrojnásobily

Práce pro webové vývojáře

Kromě inzerátů ze StartupJobs.cz teď agregátor importuje pozice z Indeed.com, takže na Vzhůru dolů najdete přes pět set pozic pro webové vývojáře. Vše je pečlivě filtrováno a tříděno tak, abyste se nemuseli probírat nerelevantními informacemi. Máme tu:

Nenechte si ujít také práci na dálku z pohodlí domova.

Při sbírání zkušeností zase pomůže filtrování trainee pozic nebo stáží.

Pamatování poslední vybrané pozice a další drobnosti

  • Filtr si teď pamatuje vaši volbu a tak ji příště už nemusíte zadávat znova. Platí to pro všechny stránky blogu. Jupí. ;)
  • Vyslyšel jsem také vaše prosby o zobrazování data vložení inzerátu. A firma zadavatele se zobrazuje přehledněji až pod pozicí.
  • Všechny inzeráty teď vedou přímo na StartupJobs nebo Indeed, nezdržujeme zbytečným mezikrokem.

Propagujte svá pracovní místa na Vzhůru dolů

Nezapomeňte své šéfy a HR pracovníky informovat o možnosti topování pozic, placené inzerce v článcích blogu a na sociálních sítích Vzhůru dolů. Tady je více o placené reklamě.

Placené inzerce už využily třeba Heureka.cz, Etnetera nebo Ataccama.

Nezvýhodněné inzeráty samozřejmě můžete vložit i zadarmo. Inzeráty publikované na StartupJobs nebo Indeed se tady objeví samy.

Podporuji Jobs Dev, veletrh pracovních příležitostí pro vývojáře

Jobs Dev

Vzhůru dolů podporuje chystaný první veletrh pracovních příležitostí pro vývojáře, Jobs Dev, který proběhne začátkem dubna 2017 v Praze. Organizuje jej Jan Hlaváč, člověk, který stojí za akcí Unihunt.cz, která měla úspěch mezi UXáky.

Rýsuje se to jako pěkná příležitost jak za krátkou chvíli poznat až 150 potenciálních zaměstnavatelů. Na místě budou také probíhat odborné přednášky (např. Java, PHP, JavaScript, C#, Python a další) a soutěže v programování.

Registrujte se. Do konce roku je to zadarmo.