Martin Michálek Martin Michálek  – 15. 3. 2016

Pokud odebíráte newslettery nebo jste na Twitteru a Facebooku, už to víte. Pro ty z vás  co Vzhůru dolů čtete přes web nebo RSS to bude novinka – nově organizuji i školení JavascriptuSVG. Obě témata vás naučí odborníci na slovo vzatí.

Javascript školí Riki Fridrich, nyní z TopMonks, kterého znáte i jako bloggera nebo populárního konferenčního řečníka. Javascriptem se na Vzhůru dolů (a ve své praxi) moc nezabývám, ale pro účastníky mých školení to je obvykle denní chleba. Od HTML a CSS vede cesta ke Gruntu a Gulpu. Od nich turistické značky ukazují k Javascriptu. Ten zároveň podle všeho patří k těm hůř pochopeným programovacím jazykům. Proto se Riki na školení nesoustředí na ekosystém kolem jazyka, ale na jazyk samotný.

→ Podívejte se na stránku školení Javascriptu.

SVG vás naučí Michal Matuška, jeden ze zakladatelů SuperKodérů. O Scalable Vector Graphics se bavíme na každém mém školení. Jenže – téma je tak obsáhlé, že to celodenní školení opravdu chtělo. Divíte se? Pak se podívejte na tuhle prezentaci Sary Soueidan. Možnosti SVG jsou excelentní – od statické grafiky, přes animace, interakce, efekty textu až po složitější interaktivní infografiky, se kterými má Michal zajímavé zkušenosti.

→ Mrkněte na stránku SVG školení.

Komentáře

Novinka
Nyní je možné přidávat komentáře.
Pro přidání názoru se prosím
přihlaste nebo si zřiďte účet.